Waldorf 100 - Exposició 7-9 de novembre - Centre Cultural La Casa Elizalde, Barcelona

100 anys després de la fundació de la Pedagogia Waldorf, trobem jardins d’infants i centres de Primària, Secundària i d’ensenyament superior que segueixen aquesta pedagogia en més de 80 països. Es tracta d’una iniciativa mundial en què la llibertat personal, la igualtat i la fraternitat en la convivència entre l’ésser humà i el món són el punt de partida i l’objectiu de tota actuació pedagògica.

Waldorf 100 vol crear un vincle amb tu.

Un vincle comú

Les iniciatives Waldorf són tan diverses com les persones que hi col·laboren en condicions culturals, socials, geogràfiques, religioses i polítiques. Les uneix una ètica i un art d’educar comuns que es renoven constantment en observar l’ésser humà. Per això, els centres Waldorf d’arreu del món s’han preparat en cos i ànima per celebrar el seu centenari, estimulant el diàleg i la reflexió pedagògica amb els objectius següents:

  • Aprofundir en l’estudi dels textos de Rudolf Steiner i de la literatura pedagògica contemporània.
  • Practicar el diàleg atent amb les famílies i els docents d’altres centres i línies educatives.
  • Realitzar, com a comunitat educativa, alguna acció visible en el camp artístic o ecològic i mediambiental (per exemple, plantant arbres, cuidant abelles, etc.).

Què podeu fer?

Deixeu-vos inspirar pels nombrosos projectes que ja existeixen al món o creeu una iniciativa totalment nova i pròpia. Aconseguim entre tots que aquest aniversari ens condueixi a la descoberta de l’enorme potencial que aquesta educació té per a la nostra època.

Inscripcions waldorf.100.bcn@gmail.com o 647 50 42 80
A partir del 2 de setembre
Podeu inscriure-us a les diferents jornades i tallers per separat o a tot el cap de setmana sencer. 

Exposició al Centre Cultural La Casa Elizalde
Carrer València, 302
08009 Barcelona
Tel. 93 488 05 90

Adreces d’interès: